ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΙΣΙΝΑΣ

ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΙΣΙΝΑΣ


ΠΛΑΚΑΚΙ

Αποτελεί έναν από τους πιο διαδεδομένους τρόπους επένδυσης και αυτό γιατί μπορούμε να πετύχουμε ένα υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα στη καλύτερη δυνατή τιμή. Παρουσιάζει μεγάλη αντοχή στη πάροδο του χρόνου, στη χρήση χημικών απολυμαντικών, στις μεγάλες αλλαγές θερμοκρασίας και ρωγμές που μπορεί να παρουσιαστούν. Για την εφαρμογή της χρησιμοποιείται εποξειδικός στόκος 2 συστατικών και ειδική κόλλα πλακιδίων για αντοχή σε καιρικές συνθήκες και καταπονήσεις.


ΨΗΦΙΔΑ

Η ψηφίδα παρουσιάζει μεγάλη αντοχή στο χρόνο, διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων ενώ αποτελεί ιδανική λύση για εκείνους που θέλουν η πισίνα τους να αποτελεί ένα “έργο τέχνης”. Είναι πλήρως υαλωμένη, και η εφαρμογή της γίνεται από εξειδικευμένο συνεργείο. Για την επικόλληση της υαλοψηφίδας χρησιμοποιείται εποξειδικός στόκος 2 συστατικών και ειδική κόλλα για αντοχή σε καιρικές συνθήκες και καταπονήσεις.


ΕΠΟΞΕΙΔΙΚΗ ΒΑΦΗ

Η εποξειδική βαφή αποτελεί την πιο οικονομική λύση. Εσωτερική επένδυση πισίνας με εποξειδική βαφή. Τα εποξειδικά χρώματα δύο συστατικών έχουν χρησιμοποιηθεί αρκετά χρόνια τώρα και τα αποτελέσματα της απόδοσής τους είναι ξεκάθαρα. Η εποξειδική βαφή δύο συστατικών παρουσιάζει καλή ανθεκτικότητα στα χημικά απολύμανσης της πισίνας και επιτρέπει της μελλοντική τοποθέτηση συστήματος ηλεκτρόλυσης άλατος για απολύμανση. Η περιοδικότητα ανανέωσης της επένδυσης εξαρτάται από τις χημικές παραμέτρους του νερού και κυμαίνεται στα 3 – 4 χρόνια.


LINER

Το liner ή αλλιώς στεγανοποιητική μεμβράνη αποτελεί έναν εξελιγμένο τρόπο επένδυσης. Είναι οπλισμένο με υαλόνημα, περιέχει φιλμ αντιμυκητικής προστασίας και φιλμ προστασίας από την ηλιακή ακτινοβολία. Καθαρίζεται εύκολα, επισκευάζεται γρήγορα και εφαρμόζει τέλεια. Τοποθετείται σε όλων των ειδών τις πισίνες σε οποιοδήποτε χρωματισμό, είναι απόλυτα στεγανό και συνοδεύεται από μια εγγύηση 10 ετών.

Συνίσταται η χρήση liner σε καινούργιες ή υπάρχουσες κατασκευές οι οποίες παρουσιάζουν οποιασδήποτε φύσεως διαρροές ή δομικά προβλήματα (ρωγμές κ.α).